the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.
Aplicatii

Pernuțe.

Haione

Fac scaunele și șezlongurile mai confortabile, aduc culoare și modele în ambientul sufrageriei noastre și în plus, trebuie să fie foarte rezistente și ușor de întreținut.
Pernele detașabile pentru scaune, șezlonguri sau populara pernă de podea, trebuie să suporte multe lucruri. Cerințele pentru rezistența la rupere prin tracțiune și frecare sunt mari. Dacă husa exterioară trebuie să fie detașabilă în vederea spălării și ele trebuie să poată fi spălate și să reziste la întindere. Iar aceste calități pe care produsul trebuie să le ofere, trebuie să fie garantate și de ața de cusut folosită. Pentru produsele AMANN, aceasta nu este o problemă.

Recomandările AMANN pentru ața de cusut.

Ca ață universală de cusut pentru pernițe de tapiserie , noi recomandăm sabac 120 în combinație cu sabaTEX 120 pentru surfilat.

În funcție de material și de condițiile de coasere, mai pot fi selectate și alte calități din gama AMANN:

  • Pentru materiale grele, sabac 80

Planul standard de cusături pentru pernuțe

Tip asamblare Aspect
cusătură
Tip cusătură Aţă pentru ac Aţă pentru suveică sau maieză Mărime ac
mm
      Articol Nr. finețe Nr. tex Articol Nr. finețe Nr. tex  
Cusături de încheiere 301
cusătură simplă
sabac 120 24 sabac 120 24 80 - 90
Broderie 504
cusătură surfilare cu 3 fire
sabac 120 24 sabaTEX 120 18 80 - 90
Cusături de încheiere și surfilare 514
cusătură surfilare cu 4 fire
sabac 120 24 sabaTEX 120 18 80 - 90
Cusături cheițe 304
Cusătură simplă
sabac 120 24 sabac 120 24 80 - 90

gaseste produsul.

> Toate produsele