the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.
Aplicatii

Pilote

Haione

Pilotele îndeplinesc două funcții, prima fiind de plapumă matlasată umplută cu puf, cu fibre naturale sau funcționale, și a doua, ca și cuvertură decorativă, în culori moderne și modele atractive. Și acestea din urmă sunt din ce în ce mai mult confecționate din microfibre și sunt ușoare ca o pană, ușor de întreținut, și indestructibile. Când folosiți ațele de cusut din gama AMANN, aveți garantate rezultatele perfecte, atât în ceea ce privește forma, cât și culoarea.

Recomandările AMANN pentru ața de cusut

Ca ață universală de cusut pentru pilote, noi recomandăm Rasant 75. Pentru coasere pe mașini pentru cusătura lanț dublă, alegerea corectă este Rasant 75 ca ață pentru ac, combinată cu sabaTEX 120, ca ață pentru suveică.

În funcție de material și condițiile de coasere, pot fi selectate și alte calități de ațe din gama AMANN:

  • Pentru materiale care să rețină puful, recomandăm Serafil 120/2 pentru cusături tighel.

Planul standard de cusături pentru pilote

Tip asamblare Aspect
cusătură
Tip cusătură Aţă pentru ac Aţă pentru suveică sau maieză Mărime ac
mm
      Articol Nr. finețe Nr. finețe Articol Nr. finețe Nr. finețe  
Cusături simple 301
cusătură simplă
Rasant 75 40 Rasant 75 40 90 - 100
Cusături simple 401
Cusătură lanț dublă
Rasant 75 40 sabaTEX 120 18 90 - 100

gaseste produsul.

> Toate produsele