the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.
Aplicatii

Portofele.

Haione

Fie că sunt accesorii de zi cu zi pentru chei, protecții pentru telefoane mobile și tablete, un loc sigur pentru cărțile de credit, documente personale și bancnote sau un portofel de mărunțiș, articolele mici din piele primesc aceeași atenție în timpul fabricației ca și modelele mari din piele. Ele sunt adesea cumpărate pentru a fi făcute cadou, prin urmare trebuie să combine aspectul atractiv cu durabilitatea. Cusătura pe mai multe straturi de material este dificilă și cere măiestrie calificată. Cu ațele de cusut de la AMANN, aceste articole au garantată o viață lungă și un aspect plăcut în același timp.

Recomandarea AMANN pentru ața de cusut.

Ca ață standard de cusut pentru portofele, noi recomandăm Serafil 60.

În funcție de cerințele individuale de folosire și de condițiile de coasere, poate fi avantajoasă alegerea și a altor calități de ațe din gama AMANN:

  • Pentru cusături decorative: Serafil într-o gamă individualizată de finețe, începând de la Serafil 10
  • Pentru tighele și cusături de încheiere, alternative, ONYX

Planul standard de cusături pentru portofele

Tip asamblare Aspect
cusătură
Tip cusătură Aţă pentru ac Aţă pentru suveică sau maieză Mărime ac
mm
      Articol Nr. finețe Nr. tex Articol Nr. finețe Nr. tex  
Cusături de căptușeală 301
cusătură simplă
sabac 120 24 sabac 120 24 70 - 80
Cusături de încheiere și tighele 301
cusătură simplă
Serafil 60 45 Serafil 60 45 80 - 110

gaseste produsul.

> Toate produsele