the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.
Aplicatii

Poșete.

Haione

 

Sunt poșete care sunt folosite ca mijloc de a transporta tot felul de lucruri importante și utile și apoi mai sunt accesorii IT – de marcă, costisitoare și fabricate cu multă grijă. Cea mai fină și mai sensibilă piele, piei exotice ca cea de șarpe, de struț sau de crocodil sau toate laolaltă: pentru toate acestea, ațele de cusut folosite în ștanțarea și imprimarea pe piele și materiale sintetice ațele de cusut au menirea să asambleze totul durabil și într-un aspect vizual atractiv. Cusăturile decorative sunt accentuate cu fire împletite; sunt aplicate manșete și paspoaluri, iar sistemele metalice de închidere sunt fixate fiabil, nu numai pe negru sau maro, ci în toate culorile curcubeului. Ațele de cusut de la AMANN se ridică la nivelul cerințelor acestor cerințe și înalte performanțe.

 

 

Recomandarea AMANN pentru ața de cusut .

Ca ață universală de cusut pentru poșete din piele, noi recomandăm Serafil, într-o selecție de finețe care să corespundă poziției cusăturii și materialului.

În funcție de caracteristicile individuale de folosire și de condițiile de coasere, poate fi avantajoasă selectarea și a altor calități de ațe din gama AMANN, cum ar fi:

  • ONYX, în gama de finețe corespunzătoare.
  • ISACORD și ISAMET pentru broderii decorative.

Planul standard de cusături pentru poșete din piele

Tip asamblare Aspect
cusătură
Tip cusătură Aţă pentru ac Aţă pentru suveică sau maieză Mărime ac
mm
      Articol Nr. finețe Nr. tex Articol Nr. finețe Nr. tex  
Cusături de încheiere 301
cusătură simplă
Serafil 30 90 Serafil 30 90 100 - 130
Cusături tighel 301
cusătură simplă
Serafil 20 135 Serafil 20 135 120 - 140
Cusături
garnituri
301
cusătură simplă
sabac 120 24 sabac 120 24 70 - 80

gaseste produsul.

> Toate produsele