the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.
 Aplicatii

Tapiserie.

Haione

Fie că este făcută din țesătură, piele sau imitație de piele, tapiseria de mobilier necesită cusături de calitate ridicată. Ațele de cusut trebuie să asigure o performanță excelentă în acest caz, atât din punct de vedere designului, cât și în ceea ce privește funcționalitatea.

Cusături perfecte de tapiserie care trebuie să facă față cerințelor ridicate în folosință, cer un grad particular de robustețe, rezistență la frecare și elasticitate; în același timp, ele trebuie să arate foarte bine. Cusăturile de tapiserie determină întregul aspect și sunt elemente decorative. Ațele de cusut de calitate de la AMANN vor stăpâni aceste obiective – în mod individual, inteligent și inovativ.

Pentru mai multe detalii accesați: http://www.amann.com/anwendung/automotive/trim-innenaustattung/

Recomandările AMANN pentru ața de cusut.

Nu există ață de cusut universal recomandată pentru fabricația de tapiserie de mobilier. Ațele de cusut trebuie să fie corelate individual cu țesătura sau pielea pentru tapisat, cu condițiile de coasere și aspectul cusăturilor. Planul standard de cusături vă arată o opțiune de coasere.

Gama de produse AMANN vă oferă de asemenea și alte multiple posibilități , pentru a atinge calitatea perfectă a cusăturii.

  • Pentru cusături de încheiere (inclusiv cusături de margine) sabac, Rasant-Oxella, Rasant, Serafil și ONYX, în gradele de finețe corespunzătoare
  • Pentru cusături decorative, sabac 8, 12, 18, 30, 35, Rasant-Oxella 25, 30, 35, Serafil 10, 15, 20, 30, 40, ONYX 10, 13, 20, 30, 40, Serabraid 800, 1000, 1200, 1400

Planul standard de cusături pentru tapiserie

Tip asamblare Aspect
cusătură
Tip cusătură Aţă pentru ac Aţa pentru suveică sau maieză Mărime ac
mm
      Articol Nr. finețe Nr. finețe Articol Nr. finețe Nr. finețe  
Cusături de încheiere 301
cusătură simplă
Rasant-Oxella PA/CO 30 105 Rasant-Oxella PA/CO 30 105 120 - 140
Cusături decorative 301
cusătură simplă
Rasant-Oxella 15 200 Rasant-Oxella 15 200 140 - 160

gaseste produsul.

> Toate produsele