the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.
Aplicatii

Techtex .

 

Textilele tehnice sunt determinate de funcționalitatea lor. Sunt extrem de tehnice, produse inovative specializate , cu proprietăți chimice și fizice particulare, proiectate pentru o utilizare specifică. Ele sunt dezvoltate în concordanță cu cerințele și legislația, specificațiile și recomandările bazate pe considerente de siguranță.Trebuie asigurată și funcționalitatea lor, din punctul de vedere al cusăturilor. Aici, AMANN este specialistul, iar varietatea techX de AȚE DE PERFORMANȚĂ, oferă soluția corespunzătoare pentru orice sarcină de acest fel, oricât de complexă.

Protech.

Protech.

Indutech.

Indutech.

Buildtech.

Buildtech.

Mobiltech.

Mobiltech.

Agrotech.

Agrotech.

Medtech.

Medtech.

Sporttech.

Sporttech.

Oekotech.

Oekotech.

Geotech.

Geotech.

Packtech.

Packtech.

gaseste produsul.

> Toate produsele