the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.
Aplicatii

Tehnice & funcționale.

Haione

Broderia tehnică oferă un potențial ridicat pentru inovare și devine din ce în ce mai importantă. Provocarea sarcinilor funcționale poate fi rezolvată prin precizia sa înaltă și absoluta reproductibilitate, și prin soluțiile pentru clienți pe care le oferă, precum cele folosite pentru compozitele cu fibre întărite.
Cu programul techX , AMANN oferă o gamă largă de performanțe pentru cerințe de profile diferite.
Deoarece finețea aței de cusut diferă de cea a aței de brodat, accesați acest link pentru a transfera respectivul număr de finețe în finețea corespunzătare a aței de brodat.Recomandări AMANN pentru ața de cusut.

Echipamente de protecție, compozite cu fibre întărite, fibre de sticlă ( de ex. rețele de încălzire)

Plan de cusături standard pentru Tehnice& funcționale

Produs Nr. finețe Nr. tex make-up Nr. culori Mărime ac
Silver-tech 120 18 2.500 m FS 1 75 - 90
Serafil fin 120/2 16 5.000 m FS 78 60 - 70
Serafil fin 200/2 10 5.000 m FS 78 55 - 65

gaseste produsul.

> Toate produsele