the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.
Aplicatii

Volane.

Haione

Volanele sunt expuse în mod particular la lumină și căldură și, în plus, trebuie să reziste la transpirația emanată de pielea umană. Mai mult, proiectanții vor să creeze efecte inovatoare de cusături decorative ca parte a conceptului de design interior. Suplimentar, finisajele cu ațe speciale sunt necesare pentru a simplifica procesul complicat de coasere manuală.

Din punct de vedere al performanțelor, ațele de cusut AMANN acoperă, fără efort, toate aceste aspecte .

Pentru mai multe detalii accesaţi: http://www.amann.com/anwendung/automotive/lenkrad/

Recomandările AMANN pentru ața de cusut.

Planul standard de cusături pentru volane

Aplicații/ caracteristici majore Produs Materie primă și construcție Nr./grad finețe Nr. tex
Cusături manuale, rezistență excelentă la abraziune, finisaj cerat
Strongfil Poliamida 6.6
fir continuu, ne-suprapus
11/2 236

gaseste produsul.

> Toate produsele