the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.

Asistenta marimi

Morbi neque diam, placerat nec quam faucibus, imperdiet fringilla metus. Aliquam sed turpis enim. Pellentesque et elit ut dui vestibulum euismod. Vestibulum nec semper nibh, eget tristique risus. Curabitur in eros lobortis, vehicula nisi nec, auctor metus. In sed sem ac elit molestie elementum. Aenean molestie, nunc eget interdum semper, mauris magna luctus velit, ac lobortis urna lorem ac felis. Aliquam quis tortor eleifend, varius nunc eu, aliquet felis. Pellentesque nec lobortis magna, quis tempus arcu. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

gaseste produsul.

> Toate produsele