the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.

Certificate

Un standard inalt de calitate tinut la zi prin procese de imbunatatire continua, constituie un punct cheie al misiunii AMANN. De aceea, intregul grup este certificat conform DIN EN ISO 9001.

Atenta manipulare a resurselor si, pe cat posibil, evitarea sau reducerea poluarii mediului sunt dovedite de certificarea fabricii noastre din Augsburg sub sistemul de management al mediului DIN EN ISO 14001.

Angajamentul nostru pentru procese de calitate este completat de certificarea fabricilor noastre care produc articole pentru industria constructoare de masini sub standardele stricte ISO/TS 16949.

Oekotex 100 si Ecolog demonstreaza siguranta pentru mediu a produselor finite.

 

 

TS/ISO 16949
pentru cele mai ridicate standarde in sectorul auto.

downloadeaza certificate TS/ISO

DIN EN ISO 9001
pentru un grad inalt al satisfactiei clientilor

downloadeaza certificate TS/ISO

Sistemul de management al mediului 
DIN EN ISO 14001

investim in lumea de maine

descarca certificate TS/ISO

Oeko-tex Standard 100
productie responsabila a produselor textile si siguranta testata pentru produse textile care nu afecteaza pielea
descarca certicatele ko-Tex-Certificates

LIFECYCLE TREADS
Materii prime sustenabile pentru lumea viitorului

descarca certificatele Organic Cotton

Satra
pentru cele mai recente inovatii si tehnologie de ultima ora

gaseste produsul.

> Toate produsele