the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.

Despre noi

Profilul companiei

AMANN GROUP, o afacere de familie inceputa in 1854 in Bonnigheim, in sud-vestul Germaniei, a ajuns astazi unul din principalii producatori mondiali de ata de cusut industriala si este recunoscut de clientii din intreaga lume pentru calitatea deosebita a produselor sale, marci precum Saba C, Rasant, Sabatex ori Serafil (pentru a mentiona doar o mica parte din oferta generoasa care satisface cele mai variate aplicatii din confectii, tricotaje, broderie, incaltaminte ori din domenii cu cerinte specifice, tehnice) sunt o prezenta familiara, care inspira incredere, pe multe masini de cusut.

Prin subsidiarele sale si prin distribuitori, AMANN GROUP isi vinde produsele in peste 100 de tari, logistica fiind asigurata de o retea de depozite situate in toata lumea, coordonate de depozitul central din Erligheim  Germania, complet automatizat, cu o capacitate de 900 tone.

AMANN GROUP detine facilitati de productie in Germania, Cehia, Marea Britanie si, din 2006, o foarte moderna fabrica localizata in Harman, langa Brasov, a adaugat si Romania pe aceasta lista.

Pentru a sprijini eforturile clientilor sai intr-o piata deosebit de competitiva si dinamica, AMANN GROUP ofera de multi ani, la scara globala, intr-o armonioasa complementaritate cu gama de ate industriale, un serviciu tehnic conceput pentru a oferi solutii profesioniste pentru imbunatatirea eficientei clientilor sai prin cresterea calitatii produselor confectionate si optimizarea proceselor de fabricatie.

Astfel, pentru realizarea de produse de calitate si economii de timp si resurse, clientii nostri au la dispozitie:

 • Consultanta tehnica pe linia de productie, in orice fabrica, oriunde in lume;
 • Optimizarea cusaturilor prin controlul parametrilor de coasere (constructii de ata, finete, tipuri de cusaturi, ace, masini etc.);
 • Teste de procesare standardizate pentru tesaturi inovative, insotite de recomandari de coasere, cu eficienta maxima inainte de lansarea productiei de serie;
 • Analize de cusaturi, teste si mostrari efectuate in laboratorul din Bonnigheim-Germania;
 • Solutii pentru calcularea consumului de ata si concepte pentru optimizarea acestuia;
 • Analiza si remedierea defectelor;
 • Asortarea culorilor;
 • Cursuri si seminarii tehnice;
 • Programe de calculator, brosuri si alte materiale.

Implementarea sistemelor de calitate DIN ISO 9001 si TS 16949 (pentru industria auto), a celui de management al mediului DIN EN ISO 14001 si certificarile Oko-Tex Standard 100 intregesc imaginea unei companii responsabile.

 

AMANN GROUP in cifre:

Angajati:  

1500 in toata lumea

Productia zilnica: 

Aproximativ 1 milion de kilometri de ata

Pentru a face inconjurul lumii la fiecare ora

Sau cat pentru producerea a 2,7 milioane costume barbatesti

Vanzarile Grupului:

150 milioane euro

Active totale:

170 milioane euro

Volumul anual de investitii:

7 milioane euro

 

 

Pentru toate acestea AMANN GROUP este cu siguranta unul din leaderii mondiali in productia atelor de cusut si brodat industriale si de uz casnic

 

  gaseste produsul.

  > Toate produsele