the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.

Evenimente

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Pellentesque mattis blandit mauris eleifend egestas. Proin odio est, tristique sit amet lacus in, accumsan laoreet risus. Fusce rutrum dui enim, nec aliquet mauris congue vel. Nullam a pellentesque nulla. Integer commodo ultrices lacus. Suspendisse potenti. Maecenas dapibus vestibulum dui, non porttitor lorem malesuada ac. Morbi eget purus tellus. Aliquam quis velit placerat, varius justo a, accumsan odio. In faucibus euismod nulla at blandit. Sed porta consectetur tellus, id congue libero bibendum at. Aliquam id odio tortor. Fusce eu augue ligula.

gaseste produsul.

> Toate produsele