the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.
ISACORD

ISACORD

ISACORD este o ata din filament continuu de poliester care are o stralucire comparabila cu cea a atei din vascoza. Acest lucru este obtinut cu ajutorul unor fibre cu sectiunea modificata special.

ISACORD are culori rezistente la spalare, fierbere, lumina, inalbitori pe baza de clor si frecare.

De aceea, ISACORD este ata ideala pentru textile tratate in maniera extrema: imbracaminte de lucru, imbracaminte sport, jeans, produse din piele etc.

Acestea pot fi spalate cu inalbitori pe baza de clor ori cu pietre fara nicio problema.

Cartelele de culori sunt disponibile la cerere!

Filament continuu din poliester, trilobat

produs materie primaticket no.tex no.marime acambalarenumar de culori
ISACORDpoliester4027Nm 65 - 9010 x 1.000 m KS "snap"412 / 391
ISACORDpoliester40 multicolour27Nm 65 - 9010 x 1.000 m KS "snap" / 5.000 m KS "snap"22

gaseste produsul.

> Toate produsele