the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.
ISAMET

ISAMET

ISAMET este o ata metalica pentru efecte speciale ale broderiei. ISAMET este des intrebuintata atat in broderiile pentru uniforme si embleme, precum si in broderiile decorative de pe produsele elegante.

ISAMET "New" este o ata de brodat metalica ale carei culori pastelate si aspect perlat inimitabil adauga sofisticare broderiilor ton-in-ton de pe imbracamintea pentru femei si de seara.
ISAMET "Fashion Silver" and "Fashion Gold" sunt ate de brodat metalice de efect, realizate dintr-o combinatie de fire monocolore si metalice. Combinatia de culoare si efect metalic este perfecta pentru broderii interesante pentru imbracamintea pentru copii, femei si de seara.
ISAMET "Colour" este o ata de brodat metalica in culori magnifice. Folosindu-le, veti adauga efecte elegante si pline de culoare broderiilor dumneavoastra.

Poliester / fir de poliamidă înfășurat

produs materie primaticket no.tex no.marime acambalarenumar de culoritip
ISAMETpoliester4027Nm 75 - 901.000 m FS7New
ISAMETpoliester4027Nm 75 - 901.000 m FS14Fashion
ISAMETpoliester4027Nm 75 - 901.000 m FS / 5.000 m FS7 / 7Gold/Silver
ISAMETpoliester4027Nm 75 - 901.000 m FS7Colour

gaseste produsul.

> Toate produsele