the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.
Mercifil

Mercifil

100% bumbac filat mercerizat

Mercifil este o ata de cusut de calitate ridicata din fibre lungi de bumbac egiptean, cu tratament de mercerizare pentru bune performante la coasere si o calitate rezonabila a cusaturii.

Recomandam Mercifil pentru produse care se vopsesc in bucata dupa confectionare datorita usurintei cu care se vopseste ori acolo unde este dorita utilizarea atelor din bumbac 100%.

umbac filat, mercerizate

firul de cusut clasic pentru vopsirea îmbrăcăminţii
fabricat din bumbac de calitate mercerizat
proprietăți optime de vopsire
Culoarea de semnalizare specifica previne confuzia

produs materie primamarime acambalarenumar de culori
MercifilBumbacNm 140 - 1601.000 m Co2
MercifilBumbacNm 120 - 1302.500 m Co2
MercifilBumbacNm 110-1305.000 m Co2
MercifilBumbacNm 80-1005.000 m Co2
MercifilBumbacNm 80-1105.000 m Co2
MercifilBumbacNm 65 - 705.000 m Co2

gaseste produsul.

> Toate produsele