the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.
sabaFLEX.

sabaFLEX.

SabaFlex inovatoarea ata de cusut elastica din noua materie prima PTT.
SabaFlex este o ata de cusut elastica inovatoare, creata dintr-o materie prima noua pentru obtinerea de cusaturi elastice.
Filament continu poliester
întinde-l! Pentru toate materialele elastice
oferă o rezervă de întindere pentru toate cusăturile
cu sabaFLEX cusătura simplă devine extrem de elastică
pentru tivuri și cusături decorative

produs materie primamarime acnumar de culori
sabaFLEXPTT (Polytrimethylenterephthalate)Nm 120-140150
sabaFLEXPTT (Polytrimethylenterephthalate)Nm 110-130150
sabaFLEXPTT (Polytrimethylenterephthalate)Nm 80-100150
sabaFLEXPTT (Polytrimethylenterephthalate)Nm 70-80150

gaseste produsul.

> Toate produsele