the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.
sabaTEX

sabaTEX

ata 100% poliester texturat

SabaTEX - ata versatila din poliester texturat. Aspectul catifelat si voluminos ofera cusaturi extrem de placute si o acoperire excelenta.

Este ideala pentru cusaturi de surfilare si ca fir de graifer si de acoperire pentru cusaturile plane. In confectiile pentru femei si barbati, imbracamintea de lucru si sport, lenjeria intima.

O gama de culori in corespondenta cu linia de produse saba garanteaza ca toate cusaturile dintr-un model vor fi asortate. Codurile de culoare sabaTEX si saba sunt identice, mostrarea culorilor fiind rapida si convenabila.

Filament continuu poliester, texturat

produs materie primaticket no.tex no.marime acambalare
sabaTEXpoliester10035Nm 90-1105.000 m Co / 10.000 m FS
sabaTEXpoliester12018Nm 80-9010.000 m Co / 30.000 m Co
sabaTEXpoliester25011Nm 70-805.000 m Co / 10.000 m Co / 30.000 m Co

gaseste produsul.

> Toate produsele