the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.

Istoric

istorie

Din 1854 pana astazi - 150 de ani de calitate pentru atele de cusut si brodatDin 1854 până astăzi - 150 de ani de calitate pentru aţele de cusut şi brodat. În ceea ce urmează vă prezentăm câteva momente importante din istoria de 150 de ani a AMANN Group. Selectaţi un an din bara de timp de mai jos.

1854 Fondarea fabricii de aţe de cusut

Alois Amann a fondat intreprinderea. Locaţia ? Atunci ca şi acum: Bonnigheim, Baden-Wurttemberg, Germania.

Producţia: aţe de cusut răsucite şi vopsite.

1904  O fabrică nouă

Vechea fabrică de aţe de cusut  construită în 1854  este desfiinţată, şi o nouă fabrică este construită în locul ei.

1923  Işi face apariţia bumbacul!

Extinderea producţiei  prin producerea  aţelor de cusut  din bumbac mercerizat ,  marca Dominator.

1954  100 de ani de  AMANN

O întreprindere familială cu renume, îşi  sărbătoreşte aniversarea.

1955 Muncă de pionierat pentru  firele sintetice.

AMANN este forţa conducătoare care dă un imbold dezvoltării şi producţiei aţelor de cusut şi a filamentelor toarse/filate.

Marca/brendul: Seralon  şi Serafil

1968 Saba 

Cu marca/brandul Saba, o construcţie tri-cilindrică (fir tăiat la o anumită lungime) - începe o eră nouă a firelor sintetice de cusut.

1974 Rasant

Această bobină de fir tors cu miez de poliester /bumbac, este introdusă pe piaţă şi îşi începe cariera  de succes. 

1980 Saba C

Cu acest fir Saba C cu baza de bumbac /poliester, AMANN explorează domenii în întregime noi în tehnologia  aţelor de cusut.

1984 Seralon C

Introducerea firului de poliester în producţia  Air Jet (Jet de aer). 

1993  O nouă vopsitorie

La  Augsburg, începe să lucreze o nouă şi ultramodernă vopsitorie pentru aţe de cusut  . 

1994 AMANN a preluat Ackermann

AMANN preia de mult înfiinţata intreprindere Ackermann-Göggingen AG. Acest lucru face din AMANN una din cele mai mari intreprinderi producătoare de aţe  de cusut din lume şi îi adaugă competenţă în domeniul firelor de brodat.

1999  O locaţie de producţie  nouă, modernă , la  Tralee, Irlanda

Într-un sistem de producţie  complet integrat, toate produsele multifilament sunt fabricate  în prezent în Irlanda, concentrate pe un singur punct, aici aflându-se şi prima filatură din lume pentru fire cu miez  .

2000 Card de identificare materiale 

Cu cardul de identificare al materialelor, AMANN declanşează ofensiva în servicii.

Ţesături inovatoare vor fi verificate amănunţit în ceea ce privește caracteristicile lor de coasere.

2001  Fuzionarea cu Mrs. Donisthorpe, GB-Leicester

AMANN GROUP preia  Donisthorpe, companie de textile de veche  tradiţie engleză, şi astfel  se stabileşte şi în Marea Britanie. 

2002 Aţe performante TechX - gama de aţe tehnice de cusut 

Introducerea cu succes a unei game complet noi de produse speciale pentru textile tehnice, care cuprinde 30 de articole.

2003 Isalon

Cu produsul revoluţionar ISALON,  o nouă descoperire,  AMANN GROUP îşi pune amprenta pe sectorul  aţelor pentru brodat. 

2004 SabaFLEX

AMANN impune noi standarde in domeniul imbrăcămintei sport , lenjeriei, costumelor de baie, etc., prin SabaFLEX , firul de cusut  foarte elastic.

2004 150 de ani de AMANN

O intreprindere  cu o tradiţie veche, a devenit  un jucător mondial. 

2005   150  de ani de Ackermann Nähgarne  GmbH & Co. Kg

Cea mai mare fabrică de producţie a Amann Group îşi celebrează  aniversarea a 150 de ani.

2006  O nouă fabrică de producţie AMANN in România

Pe 1  August ,  am pornit  noua noastră fabrică de producţie aproape de  Braşov, România .  Pe o suprafaţă de  mai mult de 1900 mp, producem în primul rând diferite articole ale liniei noastre de fire de poliester, în principal cu ajutorul instalaţiilor de vopsit şi a maşinilor de confecţionat.   

SeraBraid – Noua aţă de cusut împletită 

Noul nostru produs  Serabraid- aţă de cusut împletită , combină proprietăţile creative cu creşterea importanţei  cusăturilor  decorative atractive. Domeniile de aplicare sunt tapiţeriile artizanale executate manual ,încălţămintea,   produsele din piele precum şi  husele pentru scaune auto şi husele de volan. 

2007

Amann Sewing Maroc şi Amann SKM Threads India, prin care AMANN îşi extinde pe plan internațional numărul reprezentanţelor în vânzări .


gaseste produsul.

> Toate produsele