the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.

Laboratorul de inovatie AMANN este locul de cercetare la AMANN.

Expertii nostrii in textile dezvolta produse inteligente, solutii individuale si concepte inovative pentru problemele intalnite, nu doar pentru cusut si brodat, dar si pentru suprafetele textilelor. Spectrul include fire conductoare, fire hibride pentru materiale compozite, fire cu senzori, ata cu functia de indicator, precum si o multitudine de fire functionale si ate tehnice. Echipa de experti a laboratorului nostru de inovatie AMANN se ocupa de urmatoarele domenii de specialitate:
  • Chimia polimerilor
  • Tehnologia de finisare
  • Ingineria textilelor
  • Ingineria mecanica
  • Ingineria de proces
  • Ata si suprafete
Ce facem noi
Întelegem și analizăm
Noi întelegem ce ne spun clientii nostri si pietele. Analizăm întrebările referitoare la ațe, fire și suprafețe textile.

Cercetam si dezvoltam
In centrul nostru tehnic vom dezvolta solutii practice, fara insa a pierde din vedere produsul si performanta procesului, precum si eficientizarea costului.

Implementare si productie
Ne concentram pe implementari evolutioniste si revolutionare specifice produsului si nevoilor procedurale ale clientilor.

Centrul tehnic al laboratorului R&D AMANN
Centrul tehnic AMANN este dotat cu cele mai recente analize si tehnologii de testare. Acest lucru permite standardizarea metodelor de testare si a proceselor, precum si a analizelor chimice, termice fizice si microscopice. Noi dezvoltam, de asemenea metode specifice de testare si procedee de caracterizare a atelor.

Laboratorul de Inovatie AMANN –solutii gandite!

gaseste produsul.

> Toate produsele