the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.

Locuri de munca

Personalul este decisiv pentru succesPe drumul parcurs de la producatorul traditional de ata de cusut la jucatorul global de astazi, o resursa a fost decisiva: angajatii nostri motivati si entuziasmul lor pentru obtinerea unor produse perfecte si asigurarea celor mai bune servicii.

Cerintele noastre sunt ridicate ne asteptam la cunostinte temeinice, gandire inovativa, abilitate de a lucra in echipa si flexibilitate.

Ceea ce oferim este de la sine inteles pentru noi multe oportunitati variate pentru dezvoltare profesionala, diferite beneficii si o atmosfera de lucru placuta.

Sustinerea si instruirea angajatilor sunt prima prioritate pentru noi.

Fie ca e vorba de competente in IT, limbi straine, domeniul comunicatiilor ori management, optiunile de instruire individuale pentru fiecare angajat determinat si motivat, completeaza sustinerea personalului.

Vi se potriveste aceasta filozofie corporativa orientata spre angajat si ati avut ocazia sa castigati experienta de lucru in industria textila?

Sau tocmai ce va aflati la startul carierei in urma incheierii studiilor in domeniul textil?

Cautam constant angajati talentati interesati de o noua provocare sau persoane care vor sa inceapa o cariera de succes.

S-ar putea sa facem o pereche reusita!

In acest moment avem urmatoarele posturi disponibile:

1. Operator productie finisare/vopsitorie
2. Electrician de intretinere si reparatii
3. Lucrator depozit
4. Fochist
5. Specialist management calitate
6. Specialist imbunatatire procese
7. Consilier inginer textile - dep. vopsitorie
8. Sef tura finisare


Puteti trimite un CV la recrutare@amann.com si veti fi contactati de indata ce competentele dumneavoastra se vor potrivi nevoilor echipei noastre.

Pentru detalii suplimentare folositi unul din urmatoarele numere de telefon: 0268301318 / 0268301328

Persoane de contact: Augusta Tita, Alina Padurice, Eugenia Susnea

Name:

Email:

CV:

gaseste produsul.

> Toate produsele