the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.

Politica de confidentialitate

CONFIDENTIALITATE - PUBLICITATE

Toate documentele si informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului. 

Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Vanzator cu privire la comanda, fara consimtamantul prealabil scris al Cumparatorului.

Protectia informatiilor in cursul procesarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a S.C. ------------------------ S.R.L., de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt procesate conform prevederilor legale valabile in Romania. Site-ul nostru web poate include legaturi cu alte site-uri al caror continut nu se afla sub controlul nostru, de aceea S.C.  ------------------------ S.R.L. nu isi asuma si nu poate accepta nici un fel de responsabilitate pentru continutul acestor site-uri web. 

S.C.  ------------------------ S.R.L. va respecta alegerile ce tin de confidentialitate. Daca ne oferiti informatii personale, le vom trata cu atentie si în conformitate cu aceasta Politica de Confidentialitate. 

S.C.  ------------------------ S.R.L. poate utiliza Informatiile dumneavoastra personale si Informatiile optionale (reunite sub denumirea "Informatii despre utilizator") în scopul administrarii si/sau al perfectionarii acestui site si conform celor descrise în aceasta Politica. 

Daca va înregistrati pentru un serviciu S.C.  ------------------------ S.R.L., sau pentru o cerere de oferta, noi adunam datele dumneavoastra (Informatii personale si/sau Informatii optionale) pentru a va oferi servicii specifice si a personaliza experienta dumneavoastra pe acest site. Putem folosi informatiile pe care ni le-ati dat pentru a va trimite prin email sau posta oferte care v-ar putea interesa. În fiecare asemenea email sau pachet de informatii trimis prin posta vom include, de asemenea, instructiuni privind modul în care va puteti anula înregistrarea, evitând astfel primirea de mesaje viitoare din partea noastra. 

S.C.  ------------------------ S.R.L. nu va dezvalui unei terte parti niciuna dintre datele dumneavoastra (informatii personale sau informatii optionale) fara acordul dumneavoastra

S.C.  ------------------------ S.R.L. urmareste cu devotament asigurarea securitatii Informatiilor despre utilizator si nu va dezvalui aceste informatii ale dumneavoastra niciunei terte parti. Exceptii: 

(a) daca i se solicita sa ofere Informatii personale si/sau Informatii optionale în conformitate cu legile în vigoare, ca urmare a unui ordin judecatoresc sau în cadrul altor proceduri legale;

(b) daca o asemenea dezvaluire a Informatiilor personale si/sau a Informatiilor optionale este necesara pentru protejarea drepturilor si a proprietatii S.C.  ------------------------ S.R.L. ; sau

(c) daca o asemenea dezvaluire a Informatiilor personale si/sau a Informatiilor optionale este necesara pentru a oferi servicii adecvate clientilor finali S.C.  ------------------------ S.R.L., inclusiv dumneavoastra.

Pentru a preveni accesul sau dezvaluirea neautorizata, SC  ------------------------ . SRL asigura pastrarea adecvata a informatiilor dumneavoastra personale si/sau a Informatiilor optionale într-un server securizat.

.

gaseste produsul.

> Toate produsele