the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.

Ate de cusut si de brodat AMANN-
inteligent. individual. inovatoar .

De peste 150 de ani , AMANN este unul dintre liderii globali în domeniul atelor de cusut și de brodat de înaltă calitate . De la ate de cusut universale speciale si ate high-tech , AMANN oferă o gamă largă de ate pentru toate aplicațiile de cusut și de brodat . AMANN produce ate de cusut și de brodat care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care fac produsele dvs. chiar mai eficiente, mai confortabile, mai frumose și mai sigure .

sabac

Polyester/polyester
saba<sup>c</sup>

sabaTEX

poliester
sabaTEX

sabaFLEX.

PTT (Polytrimethylenterephthalate)
sabaFLEX.

sabaSOFT.

poliester
 sabaSOFT.

Serafil

poliester
Serafil

Serafil WR

poliester
 Serafil WR

Serafil fine tickets.

poliester
Serafil fine tickets.

Rasant.

poliester/bumbac
 Rasant.