the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.

Laboratorul de inovatie al AMANN dezvolta solutii pentru urmatoarele domenii de aplicare:


Conductor
Firele si atele inteligente pot transmite electricitate sau date pentru diverse aplicatii. Acest lucru se refera la ata si firele de cusut si brodat pentru suprafete.


Senzorial
Firele inteligente de asemenea includ fire senzoriale. Textile filiforme construite din senzori pot masura stresul, umiditatea sau altele.


Indicator
Firele si atele inteligente pot avea functia de indicator, cum ar fi afisarea nivelului de contaminare.


Conductor
Firele si atele inteligente pot transmite electricitate sau date pentru diverse aplicatii. Acest lucru se refera la ata si firele de cusut si brodat pentru suprafete.

gaseste produsul.

> Toate produsele